Topklas Digital Design

De leerlingen van Hilfertsheem College hebben de eerste prijs gewonnen met hun ontwerp voor de lift van Beeld en Geluid.


Hilversum, vrijdag 12.04.2019

Eindpresentatie Topklas Digital Design. Vandaag presenteerde Dion en Tristan hun ontwerp voor de lift van Beeld en Geluid.
De directeur van Beeld en Geluid is enthousiast... en wij natuurlijk ook!
En groep 2 van het Hilfertsheem College presenteerden hun app voor een kunstorganisatie. (
GSA - Goois Scheppend Ambacht)Hilversum, 23 november 2018
Volgende week begint de 5e editie van de Topklas Digital Design het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

  
De komende maanden gaan leerlingen van verschillende scholen, waaronder 12 leerlingen van het Hilfertsheem College, in zes bijeenkomsten werken aan hun creatieve, digitale skills.
Dit gaan ze doen aan de hand van verschillende cases van verschillende opdrachtgevers. Met deze case zullen de leerlingen alle fases van een creatief proces doorlopen. Ze gaan onderzoeken, concepten verzinnen, ontwerpen, produceren en uiteindelijk presenteren. Elke bijeenkomst staat in het teken van één van deze fases. De casepartners zijn bijna rond, maar zeker is dat Kijkwijzer, BNN/VARA, WNF en HUMAN casepartner zijn dit jaar. 

Dinsdag 27 november a.s. is de kick-off van het project en die staat in het teken van onderzoek. Naast een kennismaking met Beeld en Geluid, komen de opdrachtgevers langs om een briefing te geven over hun case.