Text/HTML
Nieuws
[18-9-2014Week van de Opvoeding
Week van de Opvoeding 2014
Van 6 tot 12 oktober kunnen zowel ouders/opvoeders, kinderen als professionals elke dag van de week deelnemen aan interessante, leuke, actieve en creatieve en activiteiten. Wees welkom, doe mee, laat u inspireren en ontmoet andere ouders en professionals.
[16-9-2014De Zilveren Kei

De Zilveren Kei, dé kunst- en cultuurprijs van het Gooi sinds 2002 voor jongeren, is springlevend! Dit jaar wordt deze kunst- en cultuurprijs georganiseerd door de GSA-Galerie van kunstenaarsvereniging GSA in Hilversum.

[28-8-2014Winnaars Zomerlezen 2014

De opdracht met Zomerlezen was om een leesboek uit de bibliotheek te halen en dat boek mee te nemen  op vakantie en daar dan een foto van te maken. 


Kom verder bij Hilfertsheem-Beatrix

 

 

 

Christelijke school voor beroepsgericht vmbo en mavo

 

Hilfertsheem-Beatrix is niet zomaar een school, maar gewoon bijzonder. Onze school is kleinschalig opgezet en is een veilige omgeving voor onze leerlingen en medewerkers. We hebben ongeveer 415 leerlingen en dat willen we ook graag zo houden. Als je onze school binnenstapt, ben je een jongen of meisje met je eigen idealen, je eigen mogelijkheden…. en met jou lopen er honderden anderen die school binnen: allemaal zijn ze totaal verschillend. Elke leerling is anders! En wij, medewerkers, moeten proberen om je te helpen dat jij je prettig voelt op deze school.
Lees verder >>
 


Hulp nodig bij huiswerk?
Ga naar de huiskamer.


 


Hilfertsheem-Beatrix heeft een eigen Facebook pagina.
Inloggen medewerkers 

Hilfertsheem-Beatrix | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV