Text/HTML
Nieuws
[8-2-2016Open Dag 2016
Wij kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde Open Dag.
[25-1-2016Vernieuwing in het VMBO
Het vmbo gaat veranderen. Informatie over hoe het nieuwe vmbo in elkaar zit met profielen, beroepsgerichte profielvakken en keuzevakken.
[11-1-2016Rapportcijfers RTL - Hilfertsheem College
Rapportcijfers Scholen RTL Nieuws

Bert Bezemer (62) overleden
 
1953 - 2016
  Vrijdag 12 februari,ontvingen we het droevige bericht dat onze collega en adjunct-directeur Bert Bezemer donderdagavond is overleden. Bert was bijna drie jaar ziek en heeft dapper gestreden. 
Wij herinneren ons Bert als een betrokken collega met een warm hart voor leerlingen en medewerkers. Hij heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet om de droom van een nieuw schoolgebouw voor Hilfertsheem te realiseren. Dat is gelukt en daar zijn we Bert dankbaar voor.

Vanaf maandag hebben we een herdenkingsplek voor Bert ingericht. Ieder die dat wil, kan daar zijn persoonlijke herinnering achterlaten. Dat kan met een tekening, gedicht, foto en in elke andere gewenste vorm. Dinsdag 16 februari het vierde lesuur herdenken wij Bert in onze kantine. Leerlingen die daar bij willen zijn, kunnen dat aan hun mentor kenbaar maken.

Hanneke Strankinga
Directeur
Kom verder bij Hilfertsheem College

Hilfertsheem College in Beeld!

Christelijke school voor beroepsgericht vmbo en mavo

Het Hilfertsheem College (voorheen Hilfertsheem-Beatrix) is niet zomaar een school, maar gewoon bijzonder. Onze school is kleinschalig opgezet en is een veilige omgeving voor onze leerlingen en medewerkers. We hebben ongeveer 415 leerlingen en wij willen bewust niet te groot worden. Als je onze school binnenstapt, ben je een jongen of meisje met je eigen idealen, je eigen mogelijkheden…. en met jou lopen er honderden anderen die school binnen: allemaal zijn ze totaal verschillend. Elke leerling is anders! En wij, medewerkers, moeten proberen om, als dat nodig is, je te helpen zodat jij je prettig voelt op deze school. Omgekeerd verwachten wij ook van jou dat je rekening houdt met anderen en het beste uit jezelf haalt.
Lees verder >>
 
 
 Repetities West Side Story


Inloggen medewerkers 


Hilfertsheem College | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV