Text/HTML
Nieuws
[17-2-2017Nieuws van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek
Jeugdgezondheidszorg van de GGD heet nu Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek. Informatie over wat Jeugd en Gezin voor u kan betekenen.
[1-2-2017Open Dag
Open Dag - zaterdag 11 februari a.s. - 09.00-13.00 uur
[1-2-2017Thema-avond 'Alles voor je kind'
Dinsdag 7 maart a.s. organiseert onze ouderraad weer een thema avond. Dit keer 'Alles voor je kind' - door Willem de Jong.

Kom verder bij Hilfertsheem College

Hilfertsheem College in Beeld!

Christelijke school voor beroepsgericht vmbo en mavo

Het Hilfertsheem College (voorheen Hilfertsheem-Beatrix) is niet zomaar een school, maar gewoon bijzonder. Onze school is kleinschalig opgezet en is een veilige omgeving voor onze leerlingen en medewerkers. We hebben ongeveer 420 leerlingen en wij willen bewust niet te groot worden. Als je onze school binnenstapt, ben je een jongen of meisje met je eigen idealen, je eigen mogelijkheden…. en met jou lopen er honderden anderen die school binnen: allemaal zijn ze totaal verschillend. Elke leerling is anders! En wij, medewerkers, moeten proberen om, als dat nodig is, je te helpen zodat jij je prettig voelt op deze school. Omgekeerd verwachten wij ook van jou dat je rekening houdt met anderen en het beste uit jezelf haalt.
Lees verder >>
 
 


klik op het bord voor meer informatieInloggen medewerkers Hilfertsheem College | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV