Text/HTML
Nieuws
[8-2-2018Cursus 'Positief opvoeden van tieners'
Als het over opvoeden van kinderen gaat, heeft iedereen een mening. Maar hoe weet je wat werkt en of het bij jou past? De cursus Positief Opvoeden van tieners helpt je hierbij. Volg de cursus in maart bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek.
[15-9-2017Ouderinfo september 2017
Ouderinfo - september 2017. Informatie voor leerlingen en ouders/verzorgers.
[10-5-2017Cursus/workshop Jeugd en Gezin
Cursus Positief Opvoeden -  voor gescheiden ouders
Workshop  Focus op Ouderschap - voor ouders die gescheiden zijn

Kom verder bij Hilfertsheem College

Hilfertsheem College in Beeld!

Christelijke school voor beroepsgericht vmbo en mavo

Het Hilfertsheem College (voorheen Hilfertsheem-Beatrix) is niet zomaar een school, maar gewoon bijzonder. Onze school is kleinschalig opgezet en is een veilige omgeving voor onze leerlingen en medewerkers. We hebben ongeveer 450 leerlingen en wij willen bewust niet te groot worden. Als je onze school binnenstapt, ben je iemand met je eigen idealen, je eigen mogelijkheden…. en met jou lopen er honderden anderen die school binnen: allemaal zijn ze totaal verschillend. Elke leerling is anders! En wij, medewerkers, moeten proberen om, als dat nodig is, je te helpen zodat jij je prettig voelt op deze school. Omgekeerd verwachten wij ook van jou dat je rekening houdt met anderen en het beste uit jezelf haalt.
Lees verder >>
 
 

klik op het bord voor meer informatie

Lees meer over het bestellen....Inloggen medewerkers Hilfertsheem College | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV