Text/HTML
Nieuws
[5-3-2015Problemen postbezorging Lieven de keylaan
Indien u in de voorjaarsvakantie (23-02 t/m 27-02) post aan ons heeft gestuurd, en hierop nog geen reactie heeft ontvangen, wilt u dan contact opnemen met de administratie? Bedankt voor uw medewerking.

[9-2-2015Magister en Internet Explorer
Het blijkt dat Magister niet goed werkt met Internet Explorer. Als u problemen ondervindt met Internet Explorer probeert u het dan via Google Chrome.
[27-1-2015Start nieuwbouw
Na enkele jaren van voorbereiding start de aannemer op 27 januari met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwbouw.

Kom verder bij Hilfertsheem-Beatrix

 Hilfertsheem-Beatrix in Beeld!

Christelijke school voor beroepsgericht vmbo en mavo

Hilfertsheem-Beatrix is niet zomaar een school, maar gewoon bijzonder. Onze school is kleinschalig opgezet en is een veilige omgeving voor onze leerlingen en medewerkers. We hebben ongeveer 415 leerlingen en dat willen we ook graag zo houden. Als je onze school binnenstapt, ben je een jongen of meisje met je eigen idealen, je eigen mogelijkheden…. en met jou lopen er honderden anderen die school binnen: allemaal zijn ze totaal verschillend. Elke leerling is anders! En wij, medewerkers, moeten proberen om je te helpen dat jij je prettig voelt op deze school.
Lees verder >>
 
 


   
 


Inloggen medewerkers 


Hilfertsheem-Beatrix | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV