Text/HTML
Nieuws
[24-3-2016Verzuimspreekuur

Dit jaar wordt op het Hilfertsheem College gestart met een verzuimspreekuur. Eerste spreekuur 24 maart 2016.

[15-3-2016Vernieuwing in het VMBO
Het vmbo gaat veranderen. Informatie over hoe het nieuwe vmbo in elkaar zit met profielen, beroepsgerichte profielvakken en keuzevakken.
[11-1-2016Rapportcijfers RTL - Hilfertsheem College
Rapportcijfers Scholen RTL Nieuws

Kom verder bij Hilfertsheem College

Hilfertsheem College in Beeld!

Christelijke school voor beroepsgericht vmbo en mavo

Het Hilfertsheem College (voorheen Hilfertsheem-Beatrix) is niet zomaar een school, maar gewoon bijzonder. Onze school is kleinschalig opgezet en is een veilige omgeving voor onze leerlingen en medewerkers. We hebben ongeveer 415 leerlingen en wij willen bewust niet te groot worden. Als je onze school binnenstapt, ben je een jongen of meisje met je eigen idealen, je eigen mogelijkheden…. en met jou lopen er honderden anderen die school binnen: allemaal zijn ze totaal verschillend. Elke leerling is anders! En wij, medewerkers, moeten proberen om, als dat nodig is, je te helpen zodat jij je prettig voelt op deze school. Omgekeerd verwachten wij ook van jou dat je rekening houdt met anderen en het beste uit jezelf haalt.
Lees verder >>
 
Inloggen medewerkers 


Hilfertsheem College | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV