Text/HTML
Nieuws
[2-10-2014Mentorspreekavond Leerjaar 1, 2, 3 en 4
Donderdag 23 oktober a.s. Mentorspreekavond.
[30-9-2014Cursus positief opvoeden voor gescheiden ouders.
“Positief opvoeden voor gescheiden ouders” is een groepscursus voor ouders die gescheiden zijn en die willen leren omgaan met de veranderingen die een scheiding met zich meebrengt."
[16-9-2014De Zilveren Kei

De Zilveren Kei, dé kunst- en cultuurprijs van het Gooi sinds 2002 voor jongeren, is springlevend! Dit jaar wordt deze kunst- en cultuurprijs georganiseerd door de GSA-Galerie van kunstenaarsvereniging GSA in Hilversum.


Kom verder bij Hilfertsheem-Beatrix

 

Christelijke school voor beroepsgericht vmbo en mavo

Hilfertsheem-Beatrix is niet zomaar een school, maar gewoon bijzonder. Onze school is kleinschalig opgezet en is een veilige omgeving voor onze leerlingen en medewerkers. We hebben ongeveer 415 leerlingen en dat willen we ook graag zo houden. Als je onze school binnenstapt, ben je een jongen of meisje met je eigen idealen, je eigen mogelijkheden…. en met jou lopen er honderden anderen die school binnen: allemaal zijn ze totaal verschillend. Elke leerling is anders! En wij, medewerkers, moeten proberen om je te helpen dat jij je prettig voelt op deze school.
Lees verder >>
 Hilfertsheem-Beatrix heeft een eigen Facebook pagina.Hulp nodig bij huiswerk?
Ga naar De Huiskamer!
klik op de afbeelding voor meer informatie

 

Inloggen medewerkers 

Hilfertsheem-Beatrix | Lieven de Keylaan 58 1222 LH Hilversum | tel: 035 - 6831557 | fax: 035 - 6858297 | info@hilfertsheem.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV