Article Details
Cursus 'Positief opvoeden van tieners' Bericht geplaatst op: 8-2-2018

Positief Opvoeden van tieners

Als het over opvoeden van kinderen gaat, heeft iedereen een mening. Maar hoe weet je wat werkt en of het bij jou past? De cursus Positief Opvoeden van tieners helpt je hierbij. Volg de cursus in maart bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek.

Positief Opvoeden van tieners is speciaal voor ouders van kind(eren) in de leeftijd van 12 tot 18 jaar die thuis, op school of in de omgang met leeftijdsgenoten ongewenst gedrag laten zien. Zoals te laat thuiskomen, ruzies over huiswerk, strijd over smartphonegebruik en ander opstandig gedrag. Hoe herken je de oorzaken hiervan en hoe kun je juist het gewenste gedrag stimuleren? Je kunt deze vragen zelf oplossen, maar ook samen met andere ouders. Door je vragen met andere ouders te bespreken, merk je dat je niet de enige bent die hiermee zit. 

Cursusopzet

De cursus bestaat uit vier groepsbijeenkomsten van 2 uur, aangevuld met twee persoonlijke telefonische consulten en een afsluitende terugkombijeenkomst. Tijdens de cursus krijg je vaardigheden in het omgaan met lastig gedrag, manieren om de ontwikkeling van je kind te stimuleren en praktische handvatten.

Start in maart

Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek organiseert de cursus in samenwerking met Versa Welzijn. De cursus vindt plaats in Bussum (Burg. de Bordesstraat 80) op donderdag 1, 8, 15, 22 maart en 12 april tussen 19.30 en 21.30 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie 

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar het inhoudelijk spreekuur: 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl
Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV