Article Details
Artikel Gooi- en Eemlander door Dronkers Bericht geplaatst op: 29-11-2013

Donderdag 28 november jl. stond er een artikel in de Gooi- en Eemlander over een beoordeling van de scholen in de regio door Dronkers. Helaas was dit artikel zeer onvolledig. Over het onderzoek van de wetenschapper Dronkers zijn de meningen verdeeld. Daar ga ik nu maar niet op in.
Wat mij steekt is iets anders. Twee belangrijke leerwegen van het VMBO werden totaal niet genoemd. Het leek net of deze niet belangrijk worden gevonden. Ik bedoel de basisberoepsgerichte leerweg en de kaderberoepsgerichte leerweg. Wij kregen voor beide leerwegen van Dronkers nota bene een 9,5. Volgens mij iets om echt trots op te zijn. Deze leerlingen knokken samen met hun docenten voor een diploma met mooie cijfers en dat noem ik nu klasse. De theoretische leerweg scoort nu nog onvoldoende maar wij weten dat dit volgend jaar heel anders is want onze resultaten van mei 2013 waren uitstekend. Wij zijn Dronkers dus al vooruit.


Hanneke Strankinga.
Een trotse directeur met groot vertrouwen in leerlingen en medewerkers.


Terug

CVO 't Gooi | Postbus 153 | 1200 AD Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | cb@cvogooi.nl ontwerp en realistaie SchoolMaster BV