Drie routes naar succes

Drie routes naar succes

Heb je een mavo- of mavo/havo-advies? Wil je graag naar een kleine krachtige school, waar je iedereen kent? Waar wij veel aandacht hebben voor jou en je talent? Dan is de Sav een school die bij je past. Ook als je wat meer moeite hebt met leren.

 

Je start in de brugklas mavo/havo. De brugperiode duurt twee jaar. In die twee jaar kijken we samen met jou en je ouders welke route daarna het best bij je past.

 

Welke routes zijn er mogelijk na leerjaar 1 en 2m/h?

 

Route 1: Naar 3 en 4 mavo en dan naar het MBO. 

Wij bereiden je goed voor op mbo niveau 4. Uiteraard volg je vakken die je goed voorbereiden op je diploma. Maar in allerlei projecten leer je ondernemende vaardigheden. Die zijn erg belangrijk voor succes in je vervolgopleiding en je beroep. Wij werken samen met het Mbo College Hilversum (MCH) en bedrijven uit de regio.

 

Route 2: Naar 3 havo van het Comenius College.

 Als je veel inzet toont en je prestaties zijn goed, dan kun je starten in 3 havo op het Comenius College. Wij stimuleren je met moeilijkere opdrachten en meer stof en de nodige hulp. Bij ons krijg je een mavo- én een havo-cijfer. Zo kunnen we goed zien of de havo een succes gaat worden. Maar je moet het natuurlijk zelf doen.

 

Route 3: Naar 3 en 4 mavo en dan naar 4 havo. 

Als je graag naar de havo wilt, kan dat ook na 4 mavo. Wij helpen je bij de keuze van je vakken. We zorgen voor een goede aansluiting.  


De SAV
Kort gezegd:

Kleine school, grote toekomst!
De Savornin Lohman | v. Ghentlaan 51 1215 PN Hilversum | tel: 035 - 624 02 61 | fax: 035 - 624 62 16 | post@savorninlohman.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV