Fijne vakantie

Een gemiddeld schooljaar in de Mediatheek:

Zweten en zwoegen is het geweest, vooral voor en tijdens de toetsweken. Ook grappen en grollen, waardoor sommigen maar een half lesuur in de Mediatheek zaten. ;) Met boeken, met laptop, achter de vaste pc, vaker met telefoon en oortjes puffend en hangend in de stoel aan de overbekende witte tafels. In projectgroepjes, solo studerend. Met een hele klas doorsteken naar de tekenlokalen. In de pauze snel even je boek inleveren, geo of rekenmachine lenen (met bijbehorende les dat er toch echt maar een paar als reserve aanwezig zijn: ‘al uitgeleend’ was vaak het antwoord). Iedere dag het ‘jassen en tassen in de vakken’. We snappen dat dat hogere wiskunde is. ;) Als eerste bij de balie staan voor een laptop, die als warme broodjes uitgeleend werden. (Gelukkig is dat ‘probleem’ volgend schooljaar verholpen.) Aan je schoolpas denken, anders mag je geen BSU doen (en eigenlijk ook geen rekenmachine/ geo/ laptop/ boek etc. lenen, want ‘je moet je pas gewoon bij je hebben’). Ja, het klinkt soms als een politiestaat, maar deze regels waren toch niets nieuws?

Er hebben voor en achter de schermen echter wel veranderingen plaatsgevonden. Planten die de lucht zuiveren en de ruimte wat vriendelijker maken, naast de vertrouwde ook nieuwe gezichten achter de balie, meer hulp met schoolwerk, een luisterend oor na een toets, een vriendelijke lach op een druilerige dag. De achtergrond van deze veranderingen kun je lezen in Mediatheek 2.0, te vinden in het archief hiernaast. Maar eerst sluiten we dit schooljaar af.

Het team van de Mediatheek 2.0 wenst jullie een heerlijke vakantie toe.

FIJNE VAKANTIE !!!

Comenius College | Bisonlaan 1 1217 GH Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | info@comeniusnet.nlontwerp en realisatie SchoolMaster BV